- Color gellak Bluesky

Color gellak  Bluesky&Pinkgellac

Wekenlang perfect gelakte teennagels. Als iets te mooi klinkt, dan is dat vaak ook zo - maar niet met gellak! Bij een gellak pedicure wordt de semi- permanente lak op je teennagels aangebracht en vervolgens uitgehard onder een led lamp. Het resultaat mag er dan ook zijn: hoogglanzende en sterke nagels die niet beschadigen, en dat zonder droogtijd.

Van pas gelakt teennagels wordt iedereen blij. Op de tenen blijft de lak wel 4 tot 6 weken mooi. Je teennagels groeien een stuk langzamer dan je vingernagels en daarom is gellak de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat en geen omkijken wilt hebben naar nagellak die dof wordt of loslaat.

OP DE TENEN BLIJFT DE GELLAK WEL 4 TOT 6 WEKEN MOOI

Goed om te weten

  • Een behandeling met gellak is niet schadelijk voor de nagels
  • Vind jij een gellak pedicure duur? Denk dan aan de tijd en moeite die je ermee bespaart. Bovendien is het goedkoper dan kunstnagels en biedt gellak ook een beschermende en verstevigende laag voor je teennagels.
  • Gellak kan worden aangebracht in full color (een kleur) in de stijl van French pedicure (met wit randje) of puur ter versteviging van de teennagel.
 

Gellak is een ware uitvinding! Je nagels zien er met gellak pedicure wekenlang netjes en verzorgd uit. Wanneer je eenmaal bekend bent met de voordelen van gellak, wil je niets anders meer!

Hieronder ziet u wat foto's uit mijn praktijk.