- Dadi oil & Solution spray

Dadi oil & Solution spray

De gouden combinatie in de strijd tegen schimmelnagels

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het 'bed epithelium' word genoemd. Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

De solution spray is uniek en gepatenteerd product. Het product komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De Solution spray pakt daardoor in de gehele nagel de schimmel infectie aan.

Dadi oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. Dadi'oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de solution spray & dadi oil opneemt. Je kunt de dadi oil dus ook voor andere nagelafwijkingen gebruiken.

Behandeling:

Tweemaal daags eerst HFL solution spray toepassen en direct de Dadi'oil erna aanbrengen.